Tänään oli koulussa sitten vika keittiöpäivä. Pääsin aikaisin. Jihuu! Ihanaa, kun viikonloppu tuli taas. Saa nukkua. Paitsi se on vaan aika surku juttu, kun täytyy harjotella kokeeseen joka on maanantaina :( Tylsää. Koulussa väsäsin tänään päivän salaatit (Tonnikala-Mozzarella) ja sitten tein siihen sellasen tuorejuustokastikkeen kans. Oli kiva, kun ope kehu salaatti kastiketta hyväks. Verrattuna nimitä tein sillon joskus. Se oli NIIN kamalaa, että hyi olkoon!! :P Hihii!!
    Helvetti, kun noi yläketalaiset kuuntelee joka päivä tota samaa biisii. Ne soittaa sitä joka aamu. Ärsyttää!! Ensinäkin se on niin paska kun olla ja voi! Surkeeta. Sitten ne istuu tuolla parvekkeella, polttaa ja puhuu niin kovaa, että koko seutu kuulee, että niillä on hauskaa.
    No nyt toiseen aiheeseen. Issulla on sunnuntaina (21.5) synnttärit, se täyttää 12 vuotta. Ihan hassua!! Ostin sille jotain kivaa, mutta en kerro mitä. Meinaan jos se tulee kattomaan tän merkinnän. Käyn Alexin kans varmaan viel keskustassa tai Itiksessä kattelemassa jotakin, koska se on kuitenkin vaan yks juttu mikä ostettiin Alexin kans puokkiin aikane lisäksi. Jep jep. Sellasta.
    Äiti on nyt töissä se pääsee varmaan siinä klo 15.oo aikaan. Se pyys mua imuroimaan kotona, mutta en kyl millään jaksas, mutta pakko. Koulussakaan en joutunu pesemään lattioita, kun pääsin aikasin, mutta nyt kotona sitten pitää raataa.. Heh! Äiti haluis lähtee tänään kävelylle jonnekkin, mutta kun oon lähössä Alexille yöks niin en sitten tiiä mitä teen. Viimeks, kun olin äitin kans kävelemässä (n. viikko sitten) niin käytiin Ibon ravintolassa. Join siel Pepsin. En oo muuten koskaan juonu niin nopee Pepsii, kun sillon. Siinä oli 0,5l ja mä join sen niinkun 15 minuutissa. Mä nimittäin juon tosi hitaasti limuja ym.
    Kohta on sitten mullakin synttärit. Kivaa. Saavutan 18 vuoden iän. Hehee!! Sinä päivänä, kun mulla on synttärit niin lähetään lomalle Kreikkaan, Pargalle! Ihana loma tulee olemaan. Saan ottaa Alexin kans mukaan <3 Siitä tulee kuivaa. Loman jälkeen jos Alexi on päässy autokoulun läpi niin se saa sen ajokortin. Sitten voidaan ajaa autollakin pitkin Helsinkii :P Jihuu!!
    Mutta nyt ei muuta, kun kuulemisiin ja näkemisiin! :D